Авто з причалу в Польщі пірнуло у воду: українське подружжя з дітьми і собака не змогли вибратися з пастки

16:44 16 березня 2021 р.

Фото до новини

У суботу 13 березня, в місті Щецин в Польщі поховали сім’ю, яка загинула у трагічній ДТП у містечку Дзівнув. Дорожньо-транспортна пригода, яка сталася наприкінці лютого, шокувала всю Польщу. Загинуло молоде подружжя та двоє їхніх дітей.

Про це інформує Це моя Україна, пише Dailylviv.

Повідомляють, що 37-річна жінка невдовзі мала вийти на роботу після декретної відпустки, а 41-річний чоловік працював художником.

Подружжя та їхні діти – восьмирічна дочка та трирічний син загинули в трагічній аварії, яка трапилася, коли машина, якою вони їхали, раптово рушила з причалу і впала у річку Дзіна.

Жителі Дзівнува та всієї Польщі були вражені цією трагедією. У суботу відбулося останнє прощання з родиною. Похорон розпочався о 12 годині в церкві с Св. Станіслава. “Сльози скорботних змішалися з потоками дощу” – описує церемонію щоденник “Факт”.

Подружжя та їхні діти були поховані на Центральному кладовищі в Щецині у двох могилах, розташованих поруч. Як повідомляв Super Express, чоловіка поховали з дочкою, а жінку – з маленьким сином. Кілька десятків людей попрощалися з родиною.

Для з’ясування причин трагедії правоохоронцям довелось здійснити розтин тіл усієї родини, та провести технічне обсеження транспортного засобу. Гіпотез трагічної події було декілька.

Одна з версій – поламка автомобіля, на якому їхала родина. Відомо, що на місці події немає ознак гальмування, і машина з’їхала з провінційної дороги та повернула під кутом 90 градусів просто на набережну. Автівка в’їхала у воду з досить великою швидкістю.

За словами свідків, машина деякий час плавала на воді, але з неї ніхто не вилазив. Транспортний засіб вдалось витягнути через три години. Всередині була вся родина і собака. За неофіційною інформацією видання Onet.pl, за кермом була 37-річна жінка. На передньому пасажирському сидінні - трирічний син подружжя, а на задньому – чоловік та восьмирічна дочка. Собака їхала в багажнику. Усі загинули.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів