У Познані 71-річний чоловік напав на групу дошкільнят і зарізав дитину

14:02 18 жовтня 2023 р.

Фото до новини

П’ятирічного хлопчика не вдалося врятувати.

Моторошний інцидент стався в середу, 18 жовтня, вранці в Познані. Про це інформує InPoland, пише Dailylviv.com.

Група дошкільнят одного із закладів вирушила на прогулянку. Як повідомляє портал ePoznań, трагедія сталася, коли діти переходили через перехід у районі вулиць Лукашевича та Карвовського. У якийсь момент до дошкільнят підійшов чоловік і вдарив ножем 5-річного хлопчика в область грудної клітини. Раніше він нібито погрожував дітям. За неофіційними даними, у постраждалого хлопчика зупинилося серце. Його доправляли до лікарні вже без ознак життя.

За словами очевидців, зловмисник втік з місця трагедії. Після короткої погоні його затримали: поліціянтка, яка не перебувала на службі, наздогнала нападника. Їй допоміг чоловік, який вибив ножа з руки агресора.

Мотиви нападника залишаються невідомими. Наразі немає інформації про те, що чоловік і хлопчик, або будь-яка інша дитина, мають будь-які родинні чи соціальні зв’язки.

Читайте також: 36-річна мати стрибнула з порому в Балтійське море услід за 7-річною дитиною

Особу затриманого служби поки не розголошують. Речник великопольської поліції Анджей Боровяк повідомив, що нападникові 71 рік. Його затримали. Наразі не вдалося встановити, чи мав він раніше судимість.

Нагадаємо, нещодавно у Польщі трирічний малюк за кермом наїхав на матір.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів