Завтра Львів прощатиметься з херсонцем, командиром бойової машини Владиславом Корнійчуком

16:48 30 липня 2023 р.

Фото до новини

У понеділок, 31 липня, Львів попрощається з Героєм Владиславом Корнійчуком, який захищали Україну від російських окупантів.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону Героя розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Біографія Героя

Владислав Корнійчук (16.01.1997-27.07.2023) Уродженець Херсона.

Навчався у Херсонській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №47 Херсонської міської ради. Здобув вищу освіту у Херсонському національному технічному університеті. Після завершення навчання проходив військову службу у лавах Національної гвардії України.

До початку війни працював у торговельній сфері, а також водієм медичної клініки. Був винятково різносторонньою людиною: захоплювався технікою та авіацією, вивчав оборонну промисловість і машинобудування. Майстерно водив річкові судна.

Після повномасштабного вторгнення російської федерації перевіз родину із села Чорнобаївка Херсонської області до Львова. Тут працював в одному з районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки. Згодом добровільно вступив до лав Збройних Сил України.

Боронив територіальну цілісність та суверенітет держави на посаді командира бойової машини у складі 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України. Під час проходження служби на східному напрямку здобув звання «молодший сержант».

 У Владислава Корнійчука залишилися батьки, дружина та 4-річна донька.

Біля Старомайорська загинув стрілець-санітар зі Стебника Ростислав Мицак

У Львові про трагедію в Оленівській колонії розповів командир батальйону бригади Азов

 Завтра Львів віддасть почесті добровольцю з Трускавця Олегу Добрянському

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів