Уродженця Зимної Води, воїна 68-ї єгерської бригади Віталія Тонкошкура завтра поховають на Личаківському цвинтарі

19:00 14 серпня 2023 р.

Фото до новини

У вівторок, 15 серпня, Львів попрощається з військовослужбовцем Віталієм Тонкошкуром, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Біографічна довідка захисника

Віталій Тонкошкур (14.09.1991-07.09.2022). Уродженець села Зимна Вода Львівської області.

Навчався у Дубаневицькому закладі загальної середньої освіти І-ІІ ступенів імені Івана Альберта та у навчально-виховному комплексі «Інженерно-економічна школа – Львівський економічний ліцей».

Згодом родина переїхала до столиці, де Віталій Тонкошкур вступив до школи І-ІІІ ступенів №206 імені Леся Курбаса. Здобував освіту у Харківському національному університеті Повітряних Сил імені Івана Кожедуба.

У 2016 році виконував бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції у лавах 11-ї окремої бригади армійської авіації «Херсон» Сухопутних військ Збройних Сил України.

Після повернення до цивільного життя займався ремонтом та обслуговуванням автомобілів. Був надзвичайно енергійною людиною, свій вільний час любив присвячувати рибальству.

З початком повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини від окупантів. Виконував бойові завдання на східному напрямку у лавах 68-ї окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України.

У Віталія Тонкошкура залишилися мама, 7-літній син, кохана дівчина, дідусь, бабуся, дві тітки та двоюрідний брат.

Молодший сержант зі Львівщини Сергій Яріш поліг на полі бою поблизу селища Урожайне Донецької області

Загинув на Куп'янському напрямку: сьогодні Самбір зустрічає кортеж з Ігорем Сабарою

Микола Шаравар: завтра Львів прощатиметься з добровольцем, пластуном, істориком, кондитером

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів