Грав у військовому оркестрі, працював за кордоном, воював на сході: завтра у Львові поховають Володимира Пуся

17:11 9 серпня 2023 р.

Фото до новини

У четвер, 10 серпня, Львів попрощається з військовослужбовцем Володимиром Пусем, який захищав Україну від російських окупантів.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Володимир Пусь (27.07.1976-04.08.2023). Уродженець села Шельпаки Тернопільської області.


Навчався у Новосільському ліцеї імені Мирона Зарицького Тернопільської області, у той самий час здобував музичну освіту у Новосільській дитячій музичній школі. Вищу освіту здобув у Тернопільському національному педагогічному університеті.

Після завершення навчання проходив службу у лавах Десантно-штурмових військ, грав у військовому оркестрі. Працював за кордоном на будівництві.

У 2006 одружився та переїхав до Львова. Тут працював будівельником у Товаристві з додатковою відповідальністю «Гал-Кат». У вільний час захоплювався рибальством та активно подорожував.

Із початком повномасштабного вторгнення рф став на захист Батьківщини до лав 57-ї окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка оперативного командування «Південь» Сухопутних військ Збройних Сил України. Згодом виконував бойові завдання на східному напрямку у складі 68-ї окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України.

У Володимира Пуся залишилися мама, брат, дружина та син з донькою.

Військовий меморіал - Личаківське військове кладовище перенесуть на Голосківський цвинтар

Під час виконання бойового завдання загинув санітар мотопіхотного батальйону Богдан Муравель

Львівщина попрощалася з добровольцем Романом Струком, який загинув на запорізькому напрямку (відео)

Був похований у братській могилі: орден прикордонника Ігоря Веснія вручили дружині і доньці

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів