У Львові запустили трамваї і тролейбуси вулицею Бандери: номери маршрутів

15:06 19 грудня 2021 р.

Фото до новини

Регулярний рух електротранспорту вулицею Бандери відновлено. Йдеться про трамваї №1, 4, 9 та тролейбуси №22, 29, 30.

Про це інформує пресслужба ЛМР і нагадує, що електротранспорт курсує за такими маршрутами:

Трамвайний маршрут № 1 — «Залізничний вокзал – вул. Бандери – вул. Дорошенка - вул. Підвальна - Погулянка». На маршруті планується до випуску 7 трамвайних вагонів з орієнтовним інтервалом (час пік у будні дні) 11-12 хвилин.

Трамвайний маршрут № 4 — «Залізничний вокзал – вул. Бандери - вул. Київська – вул. Вітовського – вул. Стуса – вул. Вернадського». На маршруті планується до випуску 11 трамвайних вагонів з орієнтовним інтервалом (час пік у будні дні) 9 хвилин.

Трамвайний маршрут № 9 — «Залізничний вокзал – вул. Бандери – вул. Київська – вул. Вітовського – вул. Франка – вул. Підвальна – вул. Торф'яна». На маршруті планується до випуску 8 трамвайних вагонів з орієнтовним інтервалом (час пік у будні дні) 11 хвилин.

Тролейбусний маршрут № 22 — «Університет – вул. Бандери – вул. Героїв УПА – вул. Кульпарківська – вул. Наукова – Автовокзал». На маршруті планується до випуску 12 тролейбусів з орієнтовним інтервалом (час пік у будні дні) 8-10 хвилин.

Тролейбусний маршрут № 29 — «Університет – вул. Бандери – вул. Героїв УПА – вул. Любінська – Аеропорт». На маршруті планується до випуску 9 тролейбусів з орієнтовним інтервалом (час пік у будні дні) 7-8 хвилин.
Тролейбусний маршрут № 30 — Університет – вул. Бандери – вул. Героїв УПА – вул. Кульпарківська – вул. Виговського – вул. Ряшівська». На маршруті планується до випуску 5 тролейбусів з орієнтовним інтервалом (час пік у будні дні) 15 хвилин.

Нагадаємо, 18 грудня вул. Бандери повністю відкрили для руху транспорту, зокрема – частини громадського. Йдеться про міські автобуси № 7, 15, 33, 38, 41 та 43. Натомість трамваї та тролейбуси працювали в тестовому режимі. Сьогодні ж повноцінно відновили рух і електротранспорту.

У Львові обіцяють відкрити реконструйовану вулицю Бандери до дня його народження

З 1 листопада змінять рух громадського транспорту в районі вулиці Степана Бандери

Львівелектротранс хоче збільшити штат водіїв евакуаторів

У Львові розшукують власників мереж, які використовують опори ЛКП Львівелектротранс на вулиці Кульпарківській

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів