Мріяв написати сценарій для фільму: завтра Львів попрощається з 28-річним десантником Романом Демчуком

17:42 15 вересня 2023 р.

Фото до новини

У суботу, 16 вересня, Львів попрощається з військовослужбовцем Романом Демчуком, який загинув від рук російського окупанта, захищаючи Україну.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону Романа Демчука розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Роман Демчук (27.01.1995-10.09.2023) - львів’янин.

Навчався в Суховільському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Галини Столяр. Здобув освіту «кухаря, кондитера» у державному навчальному закладі «Львівське вище професійне училище харчових технологій».

Після закінчення навчання працював у товаристві з обмеженою відповідальністю «Альянс Маркет».

Був активним членом громадської організації «Молодіжний націоналістичний конгрес», успішно закінчив курси режисури та мріяв написати власний сценарій для фільму.

З початком повномасштабного вторгнення російської федерації вступив до лав 79-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. Боронив державу від загарбників на території Донеччини.

У Романа Демчука залишилися бабуся, батьки та двоє сестер. 

Працював у Польщі та Чехії, без військового досвіду став на захист Батьківщини: завтра Львів прощатиметься з Ярославом Богушем

В Україну повернули тіла 51-го загиблого оборонця

Львівщина віддає останні військові почесті оператору-розвіднику Федору Двірнику (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів