Працював у Польщі та Чехії, без військового досвіду став на захист Батьківщини: завтра Львів прощатиметься з Ярославом Богушем

16:39 15 вересня 2023 р.

Фото до новини

У суботу, 16 вересня, Львів попрощається з військовослужбовцем Ярославом Богушем, який загинув від рук російського окупанта, захищаючи Україну.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону Ярослава Богуша розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Ярослав Богуш (24.03.1977-10.09.2023) - львів’янин.

Навчався у ліцеї №57 імені Короля Данила Львівської міської ради. Здобув професійно-технічну освіту у відокремленому структурному підрозділі «Автомобільно-дорожній фаховий коледж Національного університету «Львівська політехніка».

Після закінчення навчання працював у сфері перевезень, згодом займався приватним підприємництвом. У вільний час захоплювався рибальством.

Упродовж останніх кількох років працював водієм у Польщі та Чехії.

З початком повномасштабного вторгнення, попри відсутність військового досвіду, став на захист Батьківщини до лав 1-ї окремої бригади спеціального призначення імені Івана Богуна оперативного командування «Північ» Сухопутних військ Збройних Сил України. Після проходження навчань виконував бойові завдання на Сумщині, Харківщині та Донеччині.

У Ярослава Богуша залишилися мама, брат, дружина та двоє дітей. 

Львівщина віддає останні військові почесті оператору-розвіднику Федору Двірнику (відео)

Загинув у вересні біля Авдіївки: Львівщина попрощалася з Іваном Чижовичем

Завтра Львів прощатиметься з уродженцем Росії Сергієм Стельмаховим, який на сході загинув за Україну

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів