Зі Львова можна буде літати на матчі команд Гвардіоли і Сульшера: Ryanair відкриє два авіарейси Львів-Манчестер

15:54 3 жовтня 2021 р.

Фото до новини

Лоукостер Ryanair відкрив продаж на прямий рейс Львів-Манчестер, який він запустить 5 листопада.

Авіакомпанія буде літати за цим маршрутом два рази на тиждень у понеділок і п'ятницю. Час у дорозі становитиме 3 години. Про це повідомляє avianews, пише Dailylviv.com.

Зараз авіаквитки зі Львова в Манчестер є в продажу на рейси до кінця зимової навігації, тобто до кінця березня 2022 року.

Мінімальна вартість перельоту починається від 15 євро в один бік. Найнижчий тариф включає перевезення тільки одного місця ручної поклажі з габаритами до 40х25х20 см. Вага ручної поклажі при цьому не обмежена.

Щоб взяти з собою більше ручної поклажі або багаж, потрібно вибрати дорожчий тариф або оплатити перевезення речей понад безкоштовну норму як додаткову послугу.

Розклад рейсів Манчестер-Львів-Манчестер:

Манчестер 16:50 → Львів 21:45, понеділок

Манчестер 7:00 → Львів 11:55, п'ятниця

Львів 22:10 → 23:05 Манчестер, понеділок

Львів 12:20 → 13:15 Манчестер, п'ятниця

Громадянам України для відвідування Великобританії потрібно пройти складний процес отримання візи і сплатити консульський збір. З цієї причини основними клієнтами маршруту Львів-Манчестер можуть стати українці, які отримали паспорт ЄС і їдуть на заробітки, громадяни Великобританії з української діаспори та британські туристи, які люблять відвідувати бари в Східній Європі через низьку вартість алкоголю.

Зараз маршрутна мережа зі Львова до Великобританії представлена ​​двома маршрутами: лоукостер Wizz Air літає в лондонський аеропорт Лутон, а Ryanair здійснює перельоти в лондонський аеропорт Станстед.

Нагадаємо, у Манчестері є два відомих футбольних клуби АПЛ - "Манчестер Сіті" (тренер Хосеп Гвардіола) і "Манчестер Юнайтед" (тренер Уле Гуннар Сульшер).

Львів відновив авіарейси у Дюссельдорф

Львів: нові регулярні рейси в Каунас, Венецію та Даммам і відновлення рейсів у Краків, Будапешт та Дюссельдорф

Wizz Air, Ryanair та SkyUp відновлюють більше 20 напрямків зі Львова

Лоукостер продає квитки на новий авіамаршрут зі Львова до Балтійського моря

 

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів