Скаути «Манчестер Сіті» завітали на матч «Львова»

16:40 1 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: pfclviv.com

У «Львові» переглянули в контрольному матчі потенційних новобранців.

Футбольний клуб «Львів» зіграв у третьому контрольному матчі першого тренувального збору в Туреччині внічию зі сербським «Земуном». На цьому матчі, який проходив в Анталії, були присутні скаути англійського «Манчестер Сіті» та кількох інших європейських клубів.

Львів’яни пристали до атак з перших хвилин зустрічі, і вже на 9-й хвилині підопічні Юрія Бакалова могли забивати. Після прострілу зі штрафного Адамюк замикав дальню стійку, проте воротар встиг зреагувати на удар майже впритул від Володимира. Ще за дві хвилини синьо-золоті леви» розігнали швидкісну контратаку правим флангом, яку не зумів реалізувати Бруно – знову воротар «Земуна» був на висоті.

Єдине, що за весь перший тайм створив сербський клуб біля воріт «Львова», став гольовий момент після невдалої передачі захисника на голкіпера у середині тайму. Щоправда, цим подарунком долі суперники не скористалися, у вирішальний момент пробивши значно вище воріт.

На початку другої 45-хвилинки «містяни» продовжили шукати шляхи до воріт «Земуна». На 53-й хвилині небезпечно зі штрафного «стріляв» Приймак, і м’яч після невеликого рикошету у сантиметрах оминув ліву стійку.

А в наступному епізоді після подачі кутового гравець, що знаходиться на перегляді у клубі, завершував «стандарт» влучним дальнім ударом. Страж воріт «Земуна» обрав вірну позицію на лінії воріт і забрав м’яча до рук.

На 68-й хвилині серби знову нагадали про себе біля воріт львівського клубу. М’яч після навісної подачі зі штрафного пролетів натовп гравців і ледве не заскович у дальній кут.

«Львів» мав ще кілька можливостей для того, щоб все-таки здобути прем’єрну перемогу на першому зборі у Туреччині, але «сфера» у цій зустрічі так і не опинилася жодного разу у сітці воріт суперників – 0:0.

«Львів» (Львів, Україна») – «Земун» (Белград, Сербія) – 0:0

«Львів»: Сарнавський – Борзенко (к), Парамонов, Адамюк, Сабіно, Тейлор, Бруно, чотири гравці, які знаходяться на перегляді у клубі.

Футболісти, які виходили на заміни: Бандура (гк), Приймак, Воронін, Жонатан, Янчак, Араужо, чотири гравці, що знаходяться на перегляді у клубі

Про це повідомили в інформаційній службі «Львова», де також розповіли: «В останньому спарингу на першому тренувальному зборі «Львів» зустрінеться зі сербським «Младост» із Лучані».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів