Лоукостер продає квитки на новий авіамаршрут зі Львова до Балтійського моря

16:17 8 квітня 2021 р.

Фото до новини

Ryanair розпочав продаж квитків на новий маршрут зі Львова в друге за величиною місто Литви - Каунас.

Каунас розташований за 100 км від столиці Литви Вільнюса і за 215-240 км від курортних міст Клайпеда і Паланга на березі Балтійського моря.

Про це повідомив avianews, пише Dailylviv.

Літати з Каунаса до Львова Ryanair почне 2 липня. Фактичним перевізником буде польський лоукостер Buzz, який є у власності Ryanair.

Розклад передбачає вильоти з Каунаса о 19:45 по понеділках і о 13:50 - по п'ятницях. Вильоти зі Львова Ryanair запланував на 21:30 у понеділки і на 15:35 у п'ятниці. Час у дорозі становитиме 1 годину 20 хвилин.

У Львові лоукостер розраховує зробити розворот літака за рекордно короткий час - з моменту прильоту до моменту зльоту мине 25 хвилин.

Авіаквитки на маршрут Львів-Каунас можна купити за ціною від 29 євро в один бік за тарифом Value. Він включає перевезення тільки одного місця ручної поклажі з габаритами до 40х25х20 см без обмеження у вазі.

Загалом Ryanair запланував на літній розклад польоти зі Львова за 17 маршрутами із загальною частотою 37 рейсів на тиждень у пік сезону.

Лоукостер має намір літати в Барі, Будапешт, Каунас, Неаполь, Палермо, Пізу, Турин, Венецію, Бергамо, Болонью, Рим, Краків, Познань, Вроцлав, Варшаву, Лондон і Веце.

Перед придбанням авіаквитків пасажирам слід враховувати, що туристи з України досі не можуть відвідувати більшість країн ЄС і Шенгенської зони.

Також авіакомпанія може з комерційних або інших причин скасувати рейси за 2 тижні до вильоту і не виплачувати компенсацію за це. У такому випадку пасажири можуть розраховувати тільки на повернення вартості авіаквитків.

Хмельницький закрили, а Львів - ні

Залізниця відновлює рух регіональних поїздів на маршруті Львів - Рівне

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів