Завод з виготовлення електромобілів: Садовий озвучив ціль представникам ЄІБ

19:37 26 січня 2022 р.

Фото до новини

У Львівській мерії відбулася зустріч міського голови Андрія Садового з представниками Європейського інвестиційного банку. Посадовці міськради презентували низку цікавих ініціатив, які планують втілити в життя у місті, а також обговорили поточну реалізацію підпроєктів Банку.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

До Львова завітали Іштван Хайнцінгер, старший економіст сектору відділу регіональних транспортних програм департаменту мобільності, директорат проектів, ЄІБ, Герве Генассія, головний радник, державний сектор сходу, ЄІБ, а також Оксана Бабій, начальниця відділу управління проектами з міжнародними фінансовими організаціями департаменту міжнародного співробітництва та інвестиційної політики, Міністерство інфраструктури України.

«Ми маємо багато хороших ініціатив у Львові, які можуть вас зацікавити. Серед них – придбання нового екологічного транспорту – 250 електробусів, реконструкція вулиць та будівництво нових трамвайних ліній, будівництво сучасного заводу з переробки відходів. Також дуже важливими для нас є теми культури та освіти, де ми потребуємо інноваційних проєктів. Наша амбітна ціль – збудувати завод із виготовлення електромобілів», – відзначив міський голова.

Також у Банку зазначили, що готові надати певний відсоток гранту на реалізацію суспільно важливих екологічних проєктів.

ЄІБ освітить всю Україну за 100 мільйонів євро

ЄІБ планує надати Україні на протидію коронавірусу 40 мільйонів євро

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів