Залізничникам, які заробляли менше 30 тисяч, доплатили

11:08 6 серпня 2021 р.

Фото до новини

Укрзалізниця за липень виплатила залізничникам підвищені заробітні плати.

Збільшені на 10% годинні тарифні ставки та посадові оклади отримали працівники, які мають оклад менше 30 тис. грн. Це показник поступового економічного росту та фінансового оздоровлення Укрзалізниці, — повідомив в.о. голови правління АТ «Укрзалізниця» Іван Юрик. Про це повідомила Укрзалізниця, пише Dailylviv

Нагадаємо, що правління АТ «Укрзалізниця» прийняло рішення збільшити годинні тарифні ставки та посадові оклади залізничникам з 1 червня 2021 року. Перераховані виплати за червень залізничники отримають при нарахуванні зарплати за серпень.

«Неухильно дотримуємося всіх домовленостей з профспілками та вишукуємо можливості для збільшення заробітних плат залізничникам. Це лише перший етап підвищення виплат працівникам. Наша мета — збільшити надходження від основної діяльності компанії — перевезення вантажів і пасажирів — та повернути Укрзалізницю у топові позиції за рівнем заробітних плат серед галузей економіки. Впевнено йдемо до цієї мети», — наголосив в.о. голови правління АТ «Укрзалізниця» Іван Юрик.

Нагадаємо, що 30 березня 2021 року Укрзалізниця та профспілки домовилися в разі стабілізації фінансово-економічного стану товариства з 1 червня 2021 року збільшити на 10% тарифні ставки та посадові оклади тим залізничникам, у яких оклади менше 30 тис. грн.

Шахтарі протестували під ЛОДА: що їм пообіцяли

Уряд продовжить компенсації для регіонів, які після 1 жовтня опиняться у червоній зоні

Звільненим працівникам психіатричної лікарні на Львівщині заплатять 7,4 млн грн

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів