Західна Україна експортувала дерево, а імпортувала залізо: чого більше

11:13 6 липня 2021 р.

Фото до новини

Львівська митниця зафіксувала збільшення обсягу зовнішньо-торгівельних операцій вдвічі.

Про це повідомила Львівська митниця Держмитслужби, пише Dailylviv.

Від початку року у підрозділах  митниці на території Львівщини, Тернопільщини і Прикарпаття майже 7 тисяч суб’єктів господарювання здійснили митне оформлення зовнішньо-торгівельних операцій на 121,6 мільярда гривень. 78,7 мільярда гривень становив імпорт, а 42,9  млрд грн - експорт, що становить 65% та 35% відповідно загального обсягу зовнішнього товарообміну. 

Порівняно з січнем-червнем 2020 року загальний обсяг збільшився на 50%, причому обсяги імпорту зросли на 49%, а експорту – на 52%.

Здебільшого імпорт товарів здійснювався з таких країн, як Польща, Німеччина, Чехія, Італія, Нідерланди. В основному це ізольовані проводи, легкові автомобілі, електроапаратура, корми для годівлі тварин.

Експортували товари у Польщу, Німеччину, Румунію, Чехію, Данію. Найчастіше впродовж січня-червня митники оформляли меблі, лісоматеріали та вироби з деревини.

Нагадаємо, що з першого липня Львівська митниця розпочала працювати як єдина юридична особа, зоною діяльності якої визначено лише територію Львівщини.

Шегині-Медика почнуть реконструювати наприкінці літа. Ситуація з іншими ПП

Робота в Німеччині: Deutsche Bahn обіцяє залізничникам з України райські умови

Львів відновив авіарейси до Франкфурта, Риги, Тель-Авіва та інших міст

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів