Львів відновив авіарейси до Франкфурта, Риги, Тель-Авіва та інших міст

17:56 4 липня 2021 р.

Фото до новини

В управлінні транспорту та зв’язку Львівської облдержадміністрації повідомляють, що авіакомпанії «Lufthansa», «AirBaltic», МАУ та «Austrian Airline» відновили рейси зі Львова до низки міст.

Про це інформує пресслужба ЛОДА, пише Dailylviv.

«Lufthansa» розпочала виконання нічних рейсів до Франкфурта. Дні виконання - понеділок, середа та п'ятниця, а з 18 липня рейси виконуватимуться по вівторках, п'ятницях та неділях. Приліт у Львів - 00:45, виліт зі Львова - 04:05.

«AirBaltic» відновила виконання рейсів до Риги. Рейси виконуватимуться двічі на тиждень, по п'ятницях та неділях. Приліт у Львів - 01:00, виліт зі Львова - 04:55.

МАУ відновила рейси за маршрутом Львів - Тель-Авів. Виліт зі Львова по четвергах та неділях о 19:20 (19:10), а з Тель-Авіва рейси прибуватимуть по понеділках та п'ятницях о 03:10 (02:55).

«Austrian Airline» розпочала виконання нічних рейсів до Відня. Дні виконання - понеділок, середа, п'ятниця, а з 2 вересня - вівторок, четвер, субота. Приліт у Львів - 01:30, виліт зі Львова - 05:30.

Також відкрито рейси до Турина та Пафоса авіакомпанією «Rayanair»: за маршрутом Турин-Львів польоти здійснюватимуться двічі на тиждень, по понеділках і п'ятницях.У понеділок приліт у Львів о 18:45, а виліт до Турина - 19:10. З 19 липня: приліт - 13:15, виліт - 13:50. У п'ятницю літак прилітатиме о 13:15, а летітиме до Турина о 13:40.

Рейси до Пафоса виконуватимуться по понеділках та п'ятницях.

Окрім того, нагадуємо, що вчора у Львові зустрічали перший рейс із Саудівської Аравії компанії «Flynas». Рейси виконуватимуться двічі в тиждень, по вівторках і суботах. Приліт у Львів - 18:50, виліт зі Львова  19.40

Ер-Ріяд - унікальний для Львова напрямок, який є найвіддаленішим за історію відкриття регулярних напрямків, адже тривалість польоту складає 5 годин 30 хвилин. Цей крок –  надзвичайно важливий саме для аеропорту Львова, тому що наступним кроком буде відкриття ще більш віддалених дальномагістральних рейсів.

Також доступним буде ще один новий рейс від «Flynas» за маршрутом Джедда - Ель-Касим - Львів. Рейси виконуватимуться, двічі в тиждень, по середах та неділях. Літак з Джедди спочатку здійснюватиме рейс до Ель-Касима, де буде виконана посадка пасажирів, і вилетить до Львова. Приліт у Львів - 15:05. Зі Львова літак відправлятиметься о 15:55, прибуватиме до Ель-Касима, де зупиниться на 40 хвилин для висадки пасажирів, і далі вирушить до Джедди.

До Львова прилетів перший літак із Саудівської Аравії: урочиста зустріч (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів