До Львова прилетів перший літак із Саудівської Аравії: урочиста зустріч (відео)

20:23 3 липня 2021 р.

Фото до новини

Арабська авіакомпанія Flynas відкрила прямий регулярний авіарейс зі Львова до столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяду.

Сьогодні до Львова прилетів перший літак цього рейсу. Рейси почали виконувати від сьогодні, 3 липня, і вони будуть регулярними – щосуботи та щовівторка. Зі Львова літак вирушатиме о 19:40 та прибуватиме до Ер-Ріяду о 1:10. У зворотному напрямку літак вирушає о 13:40 із прибуттям у Львів о 18:50. Час у дорозі – трохи більше 5 годин.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.

Вартість квитків починається від 9,3 тис. грн у одну сторону. На сайті авіакомпанії вже можна купити квитки на рейси. Із собою у салон літака можна взяти 7 кг багажу.

Також, як розповіла Тетяна Романовська, компанія відкриває рейси Джидда-Львів. Тобто, загалом Львів буде мати 4 рейси на тиждень.

З 20 травня в Саудівській Аравії запровадили «інституційний карантин», що дозволяє в’їзд іноземним туристам із ПЛР-тестом, зробленим не раніше, ніж за 72 год. Крім цього, іноземці мають пройти обов’язковий 7-денний карантин у спеціальних місцях обсервації. Водночас іноземці з негативним ПЛР-тестом можуть в’їхати в Україну без додаткових обмежень.

Авіакомпанія Flynas – бюджетна авіакомпанія Саудівської Аравії, що базується в міжнародному аеропорту Короля Халіда. Компанія вийшла на український ринок у травні цього року, запустивши прямі рейси Київ – Ер-Ріяд. Раніше для перельоту до Саудівської Аравії був потрібен трансфер через Стамбул (Туреччина), Доху (Катар) або Дубай (Об’єднані Арабські Емірати).

Літак з Берліна до Львова запізниться не через футбольний матч Україна - Англія

Літак з Берліна до Львова запізниться не через футбольний матч Україна - Англія

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів