Робота в Німеччині: Deutsche Bahn обіцяє залізничникам з України райські умови

12:04 5 липня 2021 р.

Фото до новини

Німецька залізнична компанія відкрила набір фахівців з будівництва та обслуговування залізничної інфраструктури з України. Прийом заявок відкрито до 15 липня.

Оголошення про набір розміщено на сайті компанії, пише Dailylviv.

Deutsche Bahn шукає фахівців з семи напрямків: електромонтерів контактної мережі, електромонтерів пристроїв СЦБ, монтерів колії, машиністів будівельних машин, монтажників сталевих і залізобетонних конструкцій, монтажників зв'язку і кабельників волоконно-оптичної 

Від претендентів вимагається профільну освіту і досвід роботи за фахом не менше п'яти років. Знання німецької мови не обов'язково, але буде розглядатися як додаткова перевага при розгляді заявки.

Прийом заявок відкрито до 15 липня.

Найнятим працівникам з України пропонується офіційне працевлаштування в Німеччині, конкурентна заробітна плата, соцпакет, безстроковий трудовий договір, відпустка 30 робочих днів на рік і ін.

Deutsche Bahn вже втретє відкриває набір українських залізничників. У січні 2020 року група відкрила вакансії на позицію стажиста машиніста поїзда. Також компанія шукала в Україні електромонтерів контактної мережі для роботи у Фрайбурзі.

Кому найважче знайти роботу на Львівщині - про це повідомили у Центрі зайнятості

Названо міста і райони Львівщини, де безробіття зросло в 2-3 рази

На Львівщині студентів у кілька разів більше, ніж учнів професійно-технічної освіти

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів