З 1 жовтня Львівобленерго запроваджує річні графіки вимкнення електроенергії

17:22 26 серпня 2023 р.

Фото до новини

ПрАТ "Львівобленерго" повідомило, що з 1 жовтня 2023 року до 1 жовтня 2024 року непобутові об’єкти Львівщини будуть залучені до графіків вимкнень електроенергії.

Dailylviv.com  стало відомо про те, що ПрАТ "Львівобленерго" сьогодні розіслало електронні листи непобутовим споживачам електроенергії з попередженням їх про графіки вимкнень енергопостачання, які почнуться 1 жовтня 2023 року і триватимуть упродовж року. 

Графіків вимкнень електроенергії у Львівській області для непобутових споживачів електроенергії буде кілька: погодинних відключень (ГПВ), аварійних відключень (ГАВ), спеціального графіку аварійних відключень (СГАВ).

Також вимкнення електроенергії на об'єктах Львівської області можуть відбутися через дію автоматично частотного розвантаження (АЧР) або спеціальної автоматики вимкнення навантаження (САВН).

Нижче подаємо приклад річного графіку від "Львівобленерго" для непобутового споживача електроенергії:

Оперативну інформацію про відключення можна отримувати у чат-ботах "Львівобленерго Бізнес" у Viber і Telegram.

6 вересня відбудеться прямий ефір у соціальних мережах з технічним директором «Львівобленерго» Романом Іванцівим, під час якого журналісти і споживачі зможуть докладно ознайомитися з майбутнім процесом вимкнень електроенергії за всіма графіками. Про посилання на відеотрансляцію з Львівського пресклубу Dailylviv.com повідомить напередодні. 

П'ять прохань Укренерго до споживачів на вихідні

На Львівщині відновлюють роботу Пунктів незламності

Графіки вимкнень, забезпечення генераторами, готовність до зими: на Львівщині перебуває міністр енергетики

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів