Вісім способів розрахуватися безготівкою за паркування. 5% водіїв обирають кеш

20:14 18 жовтня 2024 р.

Фото до новини

Загалом безготівковому розрахунку надають перевагу 95% водіїв. Це майже в 5 разів більше, ніж чотири роки тому.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

За інформацію ЛКП «Львівавтодор», безготівкові способи оплати за паркування мають найбільшу популярність серед мешканців і гостей міста, які обирають майданчики ЛеоПарковки. Загалом безготівковому розрахунку надають перевагу вже 95% водіїв, а це майже в 5 разів більше, ніж чотири роки тому.

У комунальному підприємстві зазначили, що у 2020 році лише 20% водіїв платили безготівково, тоді як 80% користувалися готівкою. Натомість у 2024 році ситуація кардинально змінилася – вже 95% водіїв обирають безготівкову оплату, і лише 5% – готівку. 

«Ця динаміка свідчить про те, що розраховуватися безготівково дійсно швидко та просто. Для зручності водіїв команда нашого підприємства, яке є оператором майданчиків ЛеоПарковки, активно працювала над збільшення кількості способів безготівкової оплати. Наразі пропонуємо 8 різних варіантів! Окрім цього, ми успішно реалізували просвітницький пілотний проєкт, у межах якого працівники ЛКП “Львівавтодор” на паркуваннях консультували водіїв щодо онлайн-оплати за паркування. В комплексі це і дало свої результати. Раді, що наші зусилля сприяють покращенню сервісу для львів’ян та гостей міста, роблячи процес паркування ще зручнішим», – зазначив директор ЛКП «Львівавтодор» Микола Власюк.

Нагадаємо, на майданчиках ЛеоПарковки оплатити за паркувальну сесію безготівково можна, відсканувавши QR-код на інфощиті та обравши сервіс для оплати – Приват24, UNIP, EasyPay. Та без сканування QR-коду - через застосунки UNIP, EasyPay, Приват24, або ж через веб-сайти UNIP, EasyPay.

Весь перелік майданчиків ЛеоПарковки, які обслуговує ЛКП «Львівавтодор» - на сайті на інтерактивній Google-мапі.

Додамо, 1 жовтня цього року діє нове положення про паркування транспортних засобів на території Львівської МТГ. Серед основних нововведень – впровадження паркувальних секторів та введення нових видів пільгових абонементів на паркування – секторальних та мешканця громади, що здешевить паркування для значно більшої кількості мешканців. Додаткову 50% знижку на придбання таких абонементів мають учасники бойових дій та члени сімей загиблих учасників бойових дій. Також змінився режим роботи деяких майданчиків та розмір плати за паркування.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів