У Львові «намалювали» ще два паркувальні майданчики

14:21 15 жовтня 2024 р.

Фото до новини

Вони розташовані у 2-й і 4-й зонах паркування та загалом нараховують 30 паркомісць

У Львові облаштували ще два паркувальні майданчики – на вул. Данилишина (біля будинку №6) та на просп. Чорновола, 45. Відповідно до результатів конкурсу, оператором парковок визначено ЛКП «Львівавтодор».

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com

Так, майданчик на вул. Данилишина  розташований у 2-й паркувальній зоні. Там облаштовано 6 паркомісць, з них 1 – для людей з інвалідністю. Графік роботи: щодня з 08:00 до 20:00.

Майданчик  на просп. Чорновола, 45 розташований у 4-й паркувальній зоні, там облаштовано 24 паркомісця, з них 3 – для людей з інвалідністю. Графік роботи: у робочі дні з 08:00 до 20:00.

Тариф діє відповідно до зональності майданчика. Оплатити за паркувальну сесію на цих майданчиках можна безготівково: відсканувавши QR-код на інфощиті та обравши сервіс для оплати – Приват24, UNIP, EasyPay; без сканування QR-коду через сервіси UNIP, EasyPay, додаток Приват24. А також готівкою через найближчі термінали EasyPay, що вказані на інфощитах майданчиків.

Нагадаємо, 1 жовтня цього року діє нове положення про паркування транспортних засобів на території Львівської МТГ. Серед основних нововведень – впровадження паркувальних секторів та введення нових видів пільгових абонементів на паркування – секторальних та мешканця громади, що здешевить паркування для значно більшої кількості мешканців. Додаткову 50% знижку на придбання таких абонементів мають учасники бойових дій та члени сімей загиблих учасників бойових дій. Також змінився режим роботи деяких майданчиків та розмір плати за паркування.

До слова, у мерії розповіли про найпоширенішу помилку водіїв при оплаті штрафів за порушення правил паркування.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів