Укртранснафта розширить свій адмінкорпус у Львові на вулиці Липинського

10:42 17 січня 2021 р.

Фото до новини

Тут постане багатофункціональна будівля з адміністративними, громадськими приміщеннями, апартаментами і підземним гаражем.

АТ «Укртранснафта» за результатами відкритих торгів підписала договір з будівельною компанією ТОВ «Інко ЛТД» про капітальний ремонт наявної споруди адміністративного корпусу на вул. Липинського, 12 у Львові. Про це редакція 368.media дізналася з інформації на порталі ProZorro.

Відповідно до тендерної документації підрядник проведе демонтажні роботи всередині приміщень. Зокрема, демонтує підвісні стелі і проведе монтаж нових вікон. Крім того, демонтує перегородки, вікна, двері та інше. Проведе ремонт внутрішніх приміщень. Усі роботи планується завершити впродовж 2021 року.

Загальна вартість контракту складає 8,13 млн гривень, що лише на 47 тис. гривень менше очікуваної вартості. Єдиний конкурент в тендері - ТОВ «Смек»  - запропонувало ціну на п'ять тисяч гривень більше.

У 2019 виконком Львівської міської ради затвердив містобудівні умови і обмеження для реконструкції з розширенням АТ «Укртранснафта» комплексу нежитлових будівель на вул. В. Липинського, 12.

Будівництво відбуватиметься шляхом добудови багатофункціональної будівлі з адміністративними, громадськими приміщеннями, апартаментами і підземним гаражем зі знесенням окремих існуючих споруд.

Будівництво відбуватиметься на земельній ділянці площею 0,9881 га, яка призначена для розміщення та обслуговування інших будівель громадської забудови. Гранично допустима висотність будівель, будов і споруд 65,5 м.

Будівельна компанія ТОВ «Інко ЛТД» зареєстрована у Львові в 2011 році і має двох власників - Ігор Грамоляк і Вікторія Хавка. Компанія займається реконструкцією Палацу ігрових видів спорту «Спартак» в Львові.

Нагадаємо, що єдиним засновником АТ "Укртранснафта"  і власником 100% його акцій є АТ "Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України".

Експерти допускають, що в реконструйованій будівлі у Львові знайдеться місце і для представництва АТ "НАК "Нафтогаз України" або його газопостачальної доньки - ГК "Нафтогаз України".

Нафтогаз загарантував чотири ціни для всіх побутових споживачів газу

Група Нафтогаз похвалилася найбільшими податками в Україні

Львівгаз став збитковим і прогнозує своє банкрутство: 800 тис клієнтів Львівщини можуть перейти до Нафтогазу

Нафтогаз міг зменшити зимовий тариф до 4,7 грн за кубометр, але хтось не захотів

Львівщина боргує Нафтогазу України менше, ніж Автономна Республіка Крим

Нафтогаз зробить банкрутом Львівгаз збут, якщо той не зменшить ціну на газ для населення, - екскерівник Львівгазу

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів