У модульному містечку на Сихові розкажуть, як безпечно влаштуватися на роботу

18:26 28 липня 2022 р.

Фото до новини

Для переселенців у Львові організують інформаційну акцію про ризики під час працевлаштування і міграції.

Цієї суботи, 30 липня, у Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми, Міжнародна організація з міграції (МОМ) разом із ГО Центр “Жіночі перспективи” та молодіжними лідерами Львівщини проведе інтерактив про безпечне працевлаштування для жителів модульного містечка на Сихові.

Про це Dailylviv.com повідомили організатори акції.

Початок о 14:00. Місце проведення: Модульне містечко "Маріяполіс" (район Сихова), просп. Червоної Калини, 72А, навпроти територіального підрозділу ЦНАП м. Львова.

Дані МОМ свідчать, що значна частина переселенців втратили своє джерело доходу і перебувають у скруті, шукаючи можливості для працевлаштування на новому місці. Організований за сприяння МОМ та фінансування Агентства США з міжнародного розвитку USAID квест інформуватиме, як уникнути потенційних ризиків, вчасно розпізнати недобропорядних працедавців та посередників, шахрайські схеми та небезпеку експлуатації.

Для дітей з модульного містечка в цей час буде організовано окрему зону з іграми про безпечні подорожі та майстер-клас зі створення антистрес-іграшок.

Ініціювали просвітницький захід найактивніші учасники Літньої Молодіжної Школи МОМ —місцева молодь та переселенці, які активно займаються волонтерством та соціальними ініціативами в громадах на Львівщині.

Довідка

Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми був започаткований у 2013 році Генеральною Асамблеєю Організації Об’єднаних Націй для підвищення поінформованості стосовно цієї глобальної проблеми та привернення уваги до важкого становища жінок, чоловіків і дітей, які постраждали від цього злочину, а також заохочення людей активно допомагати постраждалим і протидіяти торгівлі людьми.

За акредитацією та докладнішою нформацією організатори рекомендують звертатися до Тетяни Астахової, спеціалістки з комунікацій Міжнародної організації з міграції в м. Львів, tastakhova@iom.int, +380633647404 

Працевлаштування переселенців на Львівщині: де і ким працюють

Як знайти роботу у Львові

Львів пропонує 1500 вакансій для біженців: які і куди звертатися (відео)

П'ять професій, які здобули переселенці на Львівщині і знайшли роботу

926 фірм і компаній Львівщини повідомили про 4,3 тис. вільних робочих місць: ТОР-10

Конкурс на одне робоче місце у Львівській області

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів