У Львові повідомили, коли розпочнуть роботу літні майданчики і скільки їх буде

17:16 28 березня 2023 р.

Фото до новини

Триває процес надання дозволів на розміщення відкритих літніх майданчиків.

Як повідомили в управлінні архітектури та урбаністики ЛМР, процес надання дозволів на розміщення відкритих літніх майданчиків триває. Зазвичай, щороку видають до 500 дозволів.

Про це інформує пресслужба ЛМР,  пише Dailylviv.com.

«Літній майданчик є сезонним об’єктом, який функціонує з 1 квітня до 1 листопада. Відтак до 1 квітня до нас звертаються власники відкритих майданчиків на отримання дозволів на розміщення.

Якщо майданчик вже функціонував у минулі роки, і вже вийшов термін дії дозволу (видається терміном на 1-3 роки), то власник звертається за продовженням цього терміну, тут процедура простіша.

Якщо ж майданчик вперше почне роботу, то власник спочатку звертається до нас за архітектурно-художніми вимогами, на їх основі розробляє проєкт. Якщо йдеться про розміщення у центральній частині міста, то цей проєкт погоджують ще з управлінням охорони історичного середовища, після чого знову звертаються до нас за дозволом. Ми видаємо паспорт функціонування майданчика, і вже з цим документом слід звернутися в управління комунальної власності для укладення договору оренди», – пояснюють в управлінні архітектури та урбаністики ЛМР.

Нагадаємо, порядок отримання дозволів на встановлення літніх майданчиків передбачений ухвалою Львівської міської ради № 2452 від 05.03.2009.

У Львові демонтували 5 відкритих літніх майданчиків. Перелік

43 літні майданчики у Львові – нелегальні, – ЛМР

У Львові дозволили літні майданчики 343-м закладам

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів