У Львові, нарешті, збудують Першу льодову арену

22:49 24 лютого 2021 р.

Фото до новини

Комісія архітектури, містобудування та розвитку територій Львівської міської ради погодила продовження ТзОВ "Львівбудмакс-Інвест" терміну оренди земельної ділянки на вул. Гетьмана Івана Мазепи, 1-б.

Про це написав у ФБ депутат Львівської міської ради Олексій Різник, повідомляє Dailylviv:

"Йдеться про будівництво Першої льодової арени, але питання зависло і довго не могло знайти вирішення у стінах Львівської міської ради. Це призвело до того, що за останні три роки цю спортивну льодову арену так і не збудували. Спір тривав між Львівською міською радою та замовником будівництва з приводу терміну і вартості користування. Мікрорайон, де планують збудувати льодову арену, дійсно є обмеженим в частині спортивної інфраструктури.

Сьогодні комісією було прийнято рішення щодо зменшення розміру орендної плати до 6%, у зв’язку із тим, що в період пандемії будь-якому інвестору складно виконувати свої фінансові зобов’язання. З цією метою й було прийнято рішення, аби розпочати будівництво льодової арени максимально швидко та посприяти реалізації цього проекту. Львів один із небагатьох обласних центрів, який на сьогодні не має льодової арени....Фактично, цим рішенням орган місцевого самоврядування сприяє інвесторам, які розбудовують спортивну інфраструктуру Львова".

П'ять нових гетто: нові депутати Львова перетворюють місто на житловий концтабір

Завтра у Львові почнуть латати дороги. З "дуйками"-сушками

Щоб «Львівобленерго» не приєднувало об’єкти соціальної інфраструктури за комерційним тарифом

Скнилів - Держкордон: першу євроколію в Україні прокладуть на Львівщині

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів