У Львові два о'бєкти потрапили під заборону приватизації. Перелік доповнюють

14:55 28 грудня 2021 р.

Фото до новини

Управління комунальної власності почало формувати перелік об'єктів нерухомості, які не можуть бути приватизовані у майбутньому. Це допоможе зберегти їх для потреб громади міста – відкриття нових дитячих клубів, амбулаторій сімейної медицини, закладів культури тощо.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Зокрема, на сесії 23 грудня прийняли ухвалу «Про затвердження переліку об’єктів права комунальної власності Львівської міської територіальної громади, які не підлягають приватизації».

«У нас гарна новина – ми почали формувати перелік об'єктів нерухомості міста, які не можуть бути приватизовані у майбутньому. Сихівська, 11 – це перше приміщення, яке ми запропонували на розгляд депутатів включити в перелік таких, які не підлягають приватизації! Це прецедентна ухвала, таких у Львівській міській раді ще не приймали», - зазначила керівниця управління комунальної власності ЛМР Інна Свистун.

З її слів, це приміщення уже передано на баланс установи дитячих клубів Сихівського району. Наразі чинний орендар це приміщення не використовує, і місто має з ним низку судових процесів.

Туалет на проспекті Свободи матиме нового опікуна

Мала приватизація у Львові: депутати визначили, що продаватимуть

На Львівщині повідомили, які підприємства готують до приватизації

Сховище у Львові площею 97 квадратів продали за понад 5 млн грн

На Львівщині продають водонапірну вежу і ще майже 20 будівель

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів