У Львові аварійні вибоїни знову ремонтують гарячим асфальтом

13:30 11 березня 2022 р.

Фото до новини

За вчорашній день використали 62 тонни асфальту.

За інформацією заступниці міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірини Маруняк, усі комунальні служби працюють, надаючи мешканцям Львова усі необхідні послуги. Також із вчорашнього дня відновлено роботи з асфальтування аварійних ям гарячим асфальтом. Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

«Місто працює у звичному режимі. Вода, газ, тепло, електроенергія подається, перебоїв немає. Громадський транспорт курсує. Вчора ми запустили асфальтний завод у Личаківському районі і проводимо ліквідацію аварійної ямковості на дорогах гарячим асфальтом. За вчорашній день використали 62 тонни асфальту. Сьогодні роботи продовжуються. За належних погодних умов ці роботи будемо проводити і наступного тижня», - розповідає Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства.

За її словами, також зараз комунальні служби проводять планові весняні роботи. Так, з понеділка розпочали очистку дощоприймачів, щоб у випадку дощів у місті не було підтоплень. Очищують зупинки громадського транспорту, миють тротуари і дороги, зокрема у центральній частині міста. Миють смітники і збирають болото біля бордюрів. Щоденно працюють порохотяги.

«Отож, усі комунальні служби працюють у штатному режимі, забезпечують життєдіяльність у місті», - підсумувала Ірина Маруняк.

У Львові оптимізували роботу автобусів: курсують на важливих маршрутах і для потреб біженців (відео)

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів