У Львові оптимізували роботу автобусів: курсують на важливих маршрутах і для потреб біженців (відео)

16:35 8 березня 2022 р.

Фото до новини


Фото: 032

8 березня всі комунальні служби Львова працюють у штатному режимі: до помешкань подають воду, тепло, газ, електроенергію. Вулиці прибирають, відходи вивозять. Про це розповіла заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.


Відео: ЛМР

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

«На сьогодні тепло подається в домівки, вода – також. Немає перебоїв із подачею газу, електропостачанням. Вивозимо сміття. Збоїв чи непередбачуваних ситуацій у нас немає. Всі служби працюють в інтенсивному штатному режимі.

У нас є чітка координація служб. Кожного дня зранку і ввечері я проводжу zoom-наради з керівниками комунальних підприємств, вирішуємо важливі питання, які потребують координації.

Двірники забезпечують прибирання міста в штатному режимі. Особливу увагу звертаємо на залізничний вокзал. Моніторимо ситуацію вдень і вночі, вивозимо велику кількість сміття. Перебоїв у роботі немає. Дякую нашим працівникам, які в такий непростий час якісно виконують свою роботу», - зазначила Ірина Маруняк.

Також у штатному режимі працює міський електротранспорт. Робота автомобільного транспорту – оптимізована, оскільки частина автобусів залучена для перевезення тимчасово переміщених осіб.

«Електротранспорт працює у штатному режимі. Забезпечуємо перевезення наших мешканців та вимушено переміщених осіб. На сьогодні таких тимчасових мешканців у Львові є орієнтовно 200 тис. осіб.

Щодо автотранспорту, то автобуси також працюють, але їхню роботу ми оптимізували. Вони курсують на важливих маршрутах, зокрема, у напрямі лікарень, поліклінік, там, де не курсує електротранспорт. А іншу частину автобусів – 50-60 одиниць – скерували на потреби тимчасово переміщених осіб, аби перевозити їх у необхідні локації», - додала Ірина Маруняк.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів