У Львівській ОДА визначатимуться щодо перевезення пільговиків

17:05 13 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У Львівській ОДА відбудеться зустріч із представниками автотранспортних підприємств щодо питання перевезення пільгових категорій громадян.

Про це повідомили в п’ятницю, 13 грудня, у Львівській облдержадміністрації, де також розповілиЮ що в понеділок, 16 грудня, відбудеться зустріч заступника голови Львівської обласної державної адміністрації Тараса Греня із представниками автотранспортних підприємств, які здійснюють приміські та міжміські пасажирські перевезення. Під час зустрічі йтиметься про питання перевезення пільгових категорій громадян, які мають право перевозитися безкоштовно у приміському, міжміському та міському транспорті.

Львівська ОДА та перевізники щороку укладають меморандум, у якому зазначають перелік пільговиих категорій, які можуть їздити в обласних маршрутках безкоштовно.  У 2019 році їздити безкоштовно на міжміських, приміських та міських маршрутах Львівської області можуть п’ять пільгових категорій – учасники бойових дій, бійці-добровольці АТО, особи з інвалідністю внаслідок війни, члени сімей загиблих, а також особи з інвалідністю 1-ї групи по зору та супроводжуючі особи.

Як інформував «Щоденний Львів», облрада відмовила пільговикам в автоперевезеннях.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів