У кількох областях перевищено ліміти споживання: застосовано режим аварійних вимкнень, - Укренерго

11:24 8 грудня 2022 р.

Фото до новини

Станом на 11:00 8 грудня через пошкодження під час ракетних ударів електростанцій та високовольтної мережі, в системі є значний дефіцит електроенергії.

Про це інформує Укренерго, пише Dailylviv.com.

"Для обленерго доведено ліміти споживання електроенергії. Вже зранку в кількох областях перевищено ліміти споживання і  застосовано режим аварійних вимкнень. Для отримання точної інформації по окремому регіону рекомендуємо стежити за повідомленнями операторів системи розподілу (обленерго). Перелік обленерго можна знайти за посиланням.

Ситуацію ускладнюють погодні умови: в багатьох регіонах на заході країни мороз, дощ зі снігом та сильні пориви вітру спричиняють обледеніння дротів та їхнє пошкодження.

Наразі найскладніша ситуація зберігається в східному регіоні: ввечері ворог знову масовано обстріляв з артилерії кілька районів. Там, де дозволяє ситуація, проводиться обстеження стану електромереж. Після отримання допуску від військових будуть розпочаті ремонтні роботи.

Цілодобово  тривають аварійно-відновлювальні роботи в Київській та Одеській областях. В м.Одеса триває процес заживлення побутових споживачів за резервними схемами",- йдеться в повідомленні.

Голова Держспецзв'язку повідомив, скільки часу буде зв'язок у разі блекауту

Міста України впродовж наступних 4-х місяців можуть стати майже непридатними для життя, - Newsweek

Взимку у Києві можливий апокаліпсис, - Кличко

Перебої в електропостачанні України загрожують ядерною аварією, - Держдеп

Що буде з електроенергією через 2-3 дні, - Укренерго

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів