У Брюховичах необхідно реконструювати три каналізаційно-насосні станції

15:25 7 липня 2023 р.

Фото до новини

Вони експлуатуються ще з 60-х років минулого століття.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

У Брюховичах реконструюватимуть однойменну каналізаційно-насосну станцію - одну з трьох у селищі. Вони експлуатуються ще з 60-х років минулого століття. Відповідні містобудівні умови та обмеження затвердив сьогодні виконавчий комітет ЛМР. У перспективі реконструювати мають і дві інші насосні станції у Брюховичах.

Як пояснили у ЛМКП «Львівводоканал», після рішення виконкому відбуватиметься тендер щодо розробки проєкту реконструкції КНС «Брюховичі». Ця процедура може зайняти близько півроку. Тоді, за умови виділення необхідних коштів, можна буде приступати безпосередньо до виконання робіт.

«Сьогоднішнє рішення виконкому - це перший крок до реконструкції усіх трьох каналізаційно-насосних станцій в Брюховичах. Зараз вони не справляються з існуючими об’ємами стоків, особливо КНС «Брюховичі», що на вул. Львівській. Тут є вилив стічних вод на прилеглі території. Реконструювати треба усі три КНС, але розпочнемо саме з цієї», - зазначив заступник головного інженера з каналізаційного господарства - начальник служби каналізаційного господарства ЛМКП «Львівводоканал» Володимир Васильченко.

Що львів'яни спускають в унітаз - Львівводоканал

Вода з економією чверть млн грн: на насосній станції Північна-35 встановлюють нове обладнання

Львівводоканал запевняє, що щоденно перевіряє якість води у питних фонтанах Львова (перелік)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів