Світлофор, питний фонтанчик, турнікети: що буде на вул. Хмельницького

11:25 16 серпня 2022 р.

Фото до новини

На відремонтованій ділянці вул. Б. Хмельницького – на відрізку від вул. Промислової до вул. Липинського, встановили нові лавочки та велопарковки. Також на цій ділянці ще мають встановити 14 смітників.

Про це інформує пресслужба ЛМР з посиланням на ЛКП "Львівавтодор", пише Dailylviv.com.

«На початку серпня підрядна організація облаштувала на вул. Б. Хмельницького 8 лавок. Ще 3 найближчим часом будуть встановлені. Також встановлено 28 велопарковок та 6 велоопор.

Станом на зараз основні роботи щодо реконструкції вул. Б. Хмельницького завершені. Залишається запустити в робочий режим світлофорний об’єкт біля АС-2. У зв’язку з введенням воєнного стану затримується доставка необхідного світлофорного обладнання. На розі вул. Б. Хмельницього – вул. Кукурудзяна ще має бути встановлений питний фонтанчик, а біля «Епіцентру» дооблаштують турнікетне огородження, що унеможливить пішоходам переходити дорогу в невстановленому місці», - повідомили у ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, роботи з реконструкції вул. Б. Хмельницького (від вул. Промислової до вул. Липинського) стартували навесні 2020 року. Реконструкція відбувалася поетапно: І етап – від вул. Промислової до вул. Механічної, ІІ етап – від вул. Механічної до вул. Олійної, ІІІ етап – від Олійної до вул. Липинського.

8 травня розпочнуть ремонт вул. Б. Хмельницького: будуть зміни в русі автобусних маршрутів № 20 і № 25

Намалюють розмітку на кільці і відкриють вулицю Хмельницького для проїзду

П'ятірка об'єктів Львівщини, на які витратили найбільше бюджетних коштів - не рахуючи доріг

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів