Сьогодні з Відня до Львова прибув поїзд Ярослав: 160 років тому

14:52 4 листопада 2021 р.

Фото до новини

З нагоди Дня залізничника галузеві та дорожні відзнаки отримали понад 150 працівників регіональної філії «Львівська залізниця».

Цьогоріч 4 листопада у залізничників Львівської регіональної філії подвійне свято, разом з Днем залізничника України Львівській магістралі виповнюється 1️60 років, адже саме цього дня 1861 року з Відня, через Перемишль, до Львова прибув перший поїзд «Ярослав». Про це повідомила Львівська залізниця, пише Dailylviv.com.

У Львові керівництво регіональної філії, дорожньої профспілки, працівники управління залізниці завітали в Архикатедральний собор святого Юра, де спільно помолилися за силу і наснагу до почесної важливої праці та вшанували пам’ять усіх, хто впродовж 160 років творив історію залізниці.

Хвилиною мовчання та квітами залізничники вшанували пам’ять про колишніх керівників. 

Урочистим акордом залізничного свята став чин нагородження кращих залізничників магістралі. В управлінні залізниці відзнаки працівникам Львівського вузла вручив виконавчий директор регіональної філії «Львівська залізниця» Юрій Іщук. 

Загалом за сумлінну працю та з нагоди Дня залізничника галузеві та дорожні відзнаки отримали понад 150 працівників регіональної філії «Львівська залізниця».

Дві міськради доплатять Львівській залізниці за відновлення потягів приміського сполучення

Львівська залізниця ремонтує колію: не курсуватимуть два поїзди

Керівника Львівської залізниці можуть оштрафувати на 170 тис грн: за помилки у профілактиці COVID-19

Керівники Львівзалізниці вкрали понад 20 млн грн лише на одній угоді

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів