Смугу для легкових автомобілів на ПП Краковець-Корчова перенесуть на трасу А-4

14:26 15 червня 2022 р.

Фото до новини

Зараз у пункті пропуску «Краківець – Корчова» ведуть роботи з облаштування смуг для пропуску легкових автомобілів та додаткових павільйонів для проведення митного та паспортного контролю.

Про це сьогодні, 15 червня, на брифінгу повідомив в.о. начальника Львівської митниці Данііл Меньшиков, пише Dailylviv.com.

«Пункт пропуску розшириться з чотирьох вантажних смуг до восьми за рахунок перенесення ділянки для легкових автомобілів на трасу А-4, яка знаходиться в ста метрах від основного пункту пропуску. Відкриття планується вже наступного тижня. Так ми плануємо збільшити пропускну спроможність вдвічі», - зазначив Д.Меньшиков.

Також він додав, що від сьогодні і до 15 грудня цього року в пункті пропуску «Грушів – Будомєж» можуть проїжджати вантажні машини вагою  о 7,5 тонн, що також допоможе розвантажити інші пункти пропуску в зоні діяльності Львівської митниці. 

Окрім того, Данііл Меньшиков зазначив, що все це відбувається в рамках проекту «Відкритий кордон» і є результатом міжурядових домовленостей між Україною та Польщею.

«Хочу поділитися і вражаючими цифрами щодо роботи Львівської митниці, які показують, що бізнес та економіка вже прилаштувалися до умов війни. Якщо в першій декаді березня через кордон проходило до 20 бензовозів, то в першій декаді червня таких було 527, а це значить, що ми долаємо паливну кризу. Можу запевнити, що паралельно зростають обсяги  зовнішньоекономічної діяльності. Якщо в першій декаді березня ми оформляли до 300 імпортних декларацій, за перші десять днів червня таких є 1500», - резюмував Д.Меньшиков.

Уживані авта везуть на Львівщину через усі ПП на кордоні: польські митники ігнорують розпорядження Києва

На ПП Краковець-Корчова будуть додаткові смуги для вантажівок, павільйони для митного і паспортного контролів. Коли

Один із західних пунктів пропуску на кордоні обслуговуватиме лише бензовози

Нові обмеження: ввезення автомобілів дозволили лише в одному пункті пропуску на Львівщині

Де ліпше перетинати кордон з легковиками і вантажівками, - начальник ЛОВА

Найшвидша митниця: уряд максимально спростив усі митні процедури

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів