Львівська митниця змінила формат роботи

11:45 1 липня 2021 р.

Фото до новини

Сьогодні, першого липня, з нуля годин, Львівська митниця розпочала працювати як єдина юридична особа, зоною діяльності якої визначено виключно територію Львівщини.

Про це інформує Лвівська митниця, пише Dailylviv.

Перехід у нову структуру пройшов, відповідно до запланованих заходів. Усі підрозділи митниці працюють у штатному  режимі. Затримок митного оформлення не зафіксовано.

Функціонування митних органів у форматі єдиної юридичної особи є розповсюдженою європейською практикою та передбачає оптимізацію адміністративних, кадрових та багатьох  інших ресурсів.

Відтепер митниця  стане більш орієнтованою на високі технології та зручний сервіс  для підприємців та громадян, а нові працівники, які пройшли тестування з питань кваліфікації та благонадійності, зможуть ефективно протидіяти контрабанді та іншим порушенням митного законодавства.   

В аеропорту «Львів» та на митному посту «Рава-Руська» запроваджено експеримент «Нове обличчя митниці». Саме там до роботи залучені фахівці, які отримали найвищі бали за результатами тестувань та продемонстрували нульову толерантність до корупції.

Оголошено переможця на посаду голови Львівської митниці

ДБР затримала двох працівників Галицької митниці на хабарях. Як це було

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів