Скільки бізнесмени платять за оренду історичних об'єктів у Стрийському парку

12:50 16 травня 2023 р.

Фото до новини

Стартова орендна плата становила 2 865 грн.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Ціна зі стартової – 2,8 тис. грн, завдяки аукціону, зросла до 100 тис. грн.

«Маємо нові додаткові 100 тисяч гривень в місяць від оренди майна для міста. І маємо ще одну відреставровану будівлю у Стрийському парку, яка знайшла своїх нових орендарів. Це супер результативний аукціон, бо стартовий розмір орендної плати зріс із 2,8 тисяч – до 100 тисяч гривень, і участь у ньому взяли аж 13 учасників», - каже керівниця управління комунальної власності Львівської міської ради Інна Свистун.

За її словами, стартова орендна плата становила 2 865 грн (1 кв.м = 115,08 грн). А завдяки аукціону, де змагалися 13 учасників, вартість зросла до 100 101 грн (1кв. м = 4 020,12 грн). Переможцем стала фізична особа-підприємець. Важливо те, що ця будівля не підлягає приватизації. 

Ірина Свистун зазначила, що це вже не вперше, коли місту вдається отримати таку високу ціну за оренду приміщень. За оренду приміщення на вул. У. Самчука 12-а місто отримуватиме 85 тис. грн (орендна плата із 3,4 тис. грн зросла до 85 тис. грн, аукціон відбувся в березні цього року).Також за оренду приміщення на вул. У. Самчука 8-а місто отримує 155 тис. грн (орендна плата із 9,9 тис. грн зросла до 155 тис. грн, аукціон відбувся торік). Ці будівлі також не підлягають приватизації.

В історичній ротонді Стрийського парку відкривають П'яну вишню: реакція львів'ян

У Стрийському парку віддають в оренду мікрооб'єкт. Ціна

Історичні павільйони у Стрийському парку здали в оренду за рекордними цінами

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів