Самбірська міськрада забрала приміщення, в якому працювала аптека комунального підприємства Львівської облради

12:43 30 березня 2023 р.

Фото до новини

Оскільки ця аптека не мала фінансової можливості змінити місце господарської діяльності та функціонувати надалі, її приєднали до іншої.

Обласна рада сьогодні, 30 березня, ухвалила рішення про реорганізацію комунального підприємства Львівської обласної ради «Аптека № 131 м.Самбір», приєднавши його до комунального підприємства «Міжлікарняна аптека № 223». Про це повідомила пресслужба Львівської обласної ради, пише Dailylviv.com

«Підставою винесення на розгляд обласної ради цього проєкту рішення є закінчення договору оренди KП ЛОР «Аптека № 131 м. Самбір» нежитлових приміщень за адресою: м. Самбір, вул. Коперника, 11, де функціонувало підприємство.

Це приміщення Самбірська міська рада виставила на аукціон, за результатами якого вже визнано переможцем ПП «Соломія-Сервіс».

Крім цього, на адресу KП ЛОР «Аптека № 131» надійшла вимога від Самбірської міської ради щодо вивільнення приміщення. Водночас у Аптеки № 131 відсутня фінансова можливість щодо зміни місця господарської діяльності та подальшого функціонування», - пояснив заступник голови комісії з питань комунального майна Ростислав Добош.

«Міжлікарняна аптека № 223»  знаходиться за адресою:  м. Самбір, вул. Шпитальна, буд. 14. 

Реорганізація Галсільлісу збіглася з арештом у Золочеві

Депутати Львівської обларади не підтримали реорганізацію служб екстреної медицини

Охматдит і Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр хочуть об'єднати. Мотивація

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів