Рулонні штори день та ніч: Артіка пропонує найкращі моделі для всіх хто бажає сховатися від пекучого сонця

18:37 20 липня 2021 р.

Фото до новини

Мрієте, щоб вікно було стильним та функціональним? Обирайте для його оформлення рулонні штори день ніч, купити які можна, звернувшись до компанії «Артіка».

Мрієте, щоб вікно було стильним та функціональним? Обирайте для його оформлення рулонні штори день ніч, купити які можна, звернувшись до компанії «Артіка». Завдяки послугам цієї інтернет-магазину, вам не доведеться бути дизайнером чи володіти безсумнівним смаком. Обравши практично будь-який формат сонцезахисних систем ви отримаєте якісні та функціональні штори, які ідеально підійдуть для вашого вікна. Але все ж рулонні штори формату день та ніч найбільше підходять для людей, які прагнуть отримати захист від сонця загорнутий у стильну упаковку.

Рулонні штори день та ніч від «Артіка»

Рулонні штори день-ніч являють собою якісне поєднання краси тканини та функціональність жалюзі. Тканина доволі легка, тому вона дозволяє запросто регулювати бажаний рівень освітлення у кімнаті. Такого ефекту вдається досягати завдяки тому, що конструкція являє собою два паралельні шари тканини, на кожному з яких розміщені прозорі та непрозорі смужки.

Механізм, який це все регулює, керується за допомогою ланцюжка. Потягнувши за нього, зможете переміщати тканину таким чином, щоб смужки чергувалися. Коли темні смужки одного полотна розміщені навпроти один одного, у кімнату пропускається максимум світла, а коли темна смужка розміщена навпроти світлої, приміщення максимально затемнене. До того ж коли штори знаходяться у положенні «ніч», можете сховатись від очей сусідів та прохожих, оскільки штори абсолютно непрозорі.

Переваги штор день-ніч:

  • Штори можуть знаходитись у будь-якому положенні. Від того коли вони максимально затемнюють кімнату, до максимального пропускання світла. Цього можна досягнути завдяки чергуванню прозорих та темних смужок.
  • Завдяки тому що у приміщення не потрапляє яскраве світло, меблі та інші предмети інтер’єру не вигорають.
  • Конструкцію можна залишити у якості самостійного елементу декору або прикрасити вікно ще й шторами або портьєрами.
  • Завдяки чітким лініям, які використовуються при конструюванні штор, можливо візуально розширити простір. Це особливо добре для невеликих кімнат.
  • Рулоні штори не вимагають регулярного прання та прасування.
  • Штори день та ніч виготовляються з екологічних матеріалів, тому вони не викликають алергічних реакцій. Прекрасне рішення для дитячої кімнати.

У «Артіка» ви зможете придбати рулонні штори для будь-якої кімнати будинку, для школи, офісу та не тільки. Безліч варіантів дизайну та якісні матеріали гарантують, що вам сподобається результат.

Купуйте рулонні штори день та ніч у «Артіка» за доступною ціною

Часто вартість рулонних штор день-ніч дещо вища ніж в аналогів. Це пов’язано з тим, що використовується два шари тканини та доволі складний механізм управління. Також вартість залежить від того, який тип конструкції вам найбільше сподобався – закритий чи відкритий.

Навіть якщо ви боїтеся робити покупки в інтернеті, завдяки магазину «Артіка» ці страхи будуть розвіяні. Адже замовлення виконують швидко, а щоб зробити їх навіть не потрібно виходити з дому.

Керамічна плитка для кожного дому

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів