Львівщина: рух по колу на перетині доріг М-09 та Р-15

14:44 25 листопада 2021 р.

Фото до новини

Змінено схему організації дорожнього руху після побудови кільцевої транспортної розв’язки на перехресті доріг М-09 Тернопіль – Львів – Рава-Руська та Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква і вже кілька днів автомобілі рухаються по іншій траєкторії.

Про це повідомила Служба автомобільних доріг у Львівській області, пише Dailylviv.com

Начальник служби Олег Береза дав коментар з цього приводу: «Для убезпечення безпечного руху автомобілів на пересіченні доріг з інтенсивним рухом транспорту у Жовкві третій тиждень активно проводимо ремонтно-будівельні роботи, а саме влаштовуємо транспортну розв’язку типу «кільце». Кільцеві розв’язки будують у всьому світі й таким чином змушують водіїв знижувати швидкість на під’їздах до перехресть і тим самим підвищують безпеку перетину. Перехрестя з круговим рухом знижують кількість зіткнень зі смертельними випадками на 90%. Станом на сьогодні на об’єкті маємо укладені два шари асфальтобетонного дорожнього покриття з попередньо укріпленою основою. Завдяки цьому рух автомобілів вже здійснюється по колу. Це дозволяє зменшити кількість конфліктних точок на перехресті та час його перетину».

Також на «кільці» вже влаштовані бордюрні камені та фігурні елементи мощення. 

Наразі тут виконують роботи з влаштування тротуарів і заїзних кишень та проводять підготовку для забезпечення зовнішнього освітлення.

Попереду роботи зі встановлення дорожніх знаків та нанесення горизонтальної розмітки. 

Наразі регулювання дорожнього руху здійснюють за допомогою встановлених тимчасових дорожніх знаків.

Уже відкритий проїзд транспорту відремонтованою дорогою Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква на всій протяжності в межах Львівської області.

Розпочато будівництво кільцевої розв’язки на перетині доріг Тернопіль-Львів-Рава-Руська та Ковель-Володимир-Волинський-Червоноград-Жовква

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів