Ремонтують мости на дорозі до ПП Нижанковичі-Мальховіце: водіїв просять зважати на це

20:27 1 березня 2023 р.

Фото до новини

Відновили ремонт мостів на дорозі до пункту пропуску «Нижанковичі-Мальховіце»

Про це інформує Служба автомобільних доріг у Львівській області, пише Dailylviv.com.

Як повідомляють, погодні умови дозволяють проводити деякі роботи на штучних спорудах. Відтак мостовики відновили ремонтні роботи на мостових переходах автомобільної дороги Т-14-18 Нижанковичі – Самбір – Дрогобич – Стрий.

Йдеться про мости через струмки у селах Губичі, Добромиль та Чаплі, де завершено основний комплекс ремонтно-будівельних робіт. Тут працівники монтують бар’єрне та перильне огородження. А також на мості через струмок у селі Солянуватка мостовики завершують влаштування тротуарів, після чого проведуть гідроізоляцію та водовідведення.

«Автошлях Нижанковичі – Самбір – Дрогобич – Стрий ремонтуємо в рамках реалізації міжнародного проєкту, так званого, «польського кредиту». Попри складні часи, торік ми на цьому об’єкті провели основний комплекс робіт. Зокрема, забезпечили проїзд транспорту на ділянці Нижанковичі – Самбір відновленим автошляхом та провели ремонтно-будівельні роботи на мостах. Загалом, в проєкт включено ремонт проїзної частини, штучних споруд; влаштування дощової каналізації, тротуарів, узбіч та освітлення. Крім цього, в рамках реалізації президентської програми «Відкритий кордон», вже у 2023 році ми завершили влаштування тимчасового контрольного пункту пропуску «Нижанковичі-Мальховіце» з Республікою Польща», - зазначає керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області Олег Береза.

Служба автомобільних доріг просить водіїв звертати увагу на встановлені тимчасові дорожні знаки та дотримуватися швидкісного режиму на ділянках проведення ремонтних робіт.

На Львівщині ремонтують дорогу до нового пункту пропуску на кордоні

На Львівщині ремонтують дорогу до майбутнього пункту пропуску на українсько-польському кордоні

На автодорозі Нижанковичі-Самбір-Дрогобич-Стрий зіткнулися автобус і легковик

На Львівщині ремонтують дорогу Нижанковичі-Стрий

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів