На Львівщині ремонтують дорогу до майбутнього пункту пропуску на українсько-польському кордоні

18:48 7 червня 2021 р.

Фото до новини

Через три роки шляховики відновили ремонт автодороги Т-14-18 Нижанковичі – Самбір – Дрогобич – Стрий.

Про це повідомила Служба автомобільних доріг у Львівській області, пише Dailylviv.

Цю ділянку автомобільної дороги Т-14-18 Нижанковичі – Самбір – Дрогобич – Стрий розпочали ремонтувати ще у 2018 році. Тоді провели роботи зі зрізання пошкодженого дорожнього покриття, підсилення основи із щебенево-піщаної суміші та асфальтування у нижньому шарі асфальтобетону. Через відсутність цільового фінансування у той час ремонтні роботи на цій ділянці були призупинені. 

У ході відновленого ремонту дороги тепер планують влаштувати тріщино-перериваючий та верхній шари асфальтобетонного дорожнього покриття, а також провести заходи із безпеки дорожнього руху.

Окрім ремонту дороги Т-14-18 у Дрогобицькому районі, Служба автомобільних доріг у Львівській області проводить капітальний ремонт на Самбірщині, зокрема між населеними пунктами Самбір та Нижанковичі за кошти польського кредиту в рамках проєкту «Розбудова прикордонної дорожньої інфраструктури на підходах до пунктів пропуску українсько-польському кордоні». 

Також, аби з’єднати між собою дві відремонтовані ділянки цієї дороги, розробляють проєктну документацію на проведення ремонту останньої зруйнованої ділянки від Самбора до межі району.

Ремонтні роботи на об’єкті проводить підрядна організація ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл».

У Львові відновили роботи з реконструкції вулиці Пилипа Орлика

Дорога Бориня-Боберка: розпочали роботи з відновлення трьох ділянок, де були часткові зсуви

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів