На Львівщині ремонтують дорогу Нижанковичі-Стрий

16:42 7 травня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

В облдержадміністрації запевнили: «Триває ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення значення Т-14-18 Нижанковичі-Самбір-Дрогобич-Стрий».

Про це повідомили сьогодні, 7 травня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Станом на сьогодні на окремих ділянках підрядна організація виконала  роботи із розпушення і влаштування вирівнюючого шару».

Заступник голови Львівської облдержадміністрації Ірина Гримак зазначила: «Загальна протяжність дороги – понад 25 кілометрів. Сьогодні завершили прокладання основи і нижнього шару асфальту на перших шести кілометрах. Роботи продовжуються і до кінця травня ми плануємо завершити виконання усіх робіт, в тому числі, і покриття верхнього шару асфальту на відтинку дороги протяжністю 11 кілометрів».

В облдержадміністрації також поінформували: «Цього року на автодорозі Т-14-18 Нижанковичі-Самбір-Дрогобич-Стрий на підрядною організацією  ТзОВ «Онур Конструкціон Інтрернешнл» планується провести ремонті роботи з розпушення дорожнього одягу, влаштування вирівнюючого шару з асфальтобетону, влаштування верхнього та вирівнюючого шарів з ЩМА. Відтак, згідно з тендерним договором, вартість ремонту дороги становить 230 мільйонів гривень».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів