Поліція за мільйон гривень наглядатиме за охоронцями Львівводоканалу

20:45 21 січня 2022 р.

Фото до новини

Львівське міське комунальне підприємство «Львівводоканал» уклало угоду з Управлінням поліції охорони у Львівській області на «здійснення контролю за порядком несення служби персоналом охорони».

За нагляд за своїми охоронцями комунальне підприємство заплатить 996 тис. грн, що зафіксовано на порталі електронних закупівель Prozorro. Про це повідомляють Наші гроші.Львів, пише Dailylviv.com. 

В угоді зазначено, що Управління поліції охорони повинно «здійснювати фізичний контроль за несенням служби працівниками «Львівводоканалу», які забезпечують охорону об’єктів підприємства». Робити це вони повинні щонайменше раз на добу у нічний час. Крім того, у разі потреби поліція повинна підсилити охорону підприємства.

«У разі виявлення порушень щодо належного виконання працівниками, які забезпечують охорону об’єктів «Львівводоканалу», своїх посадових обов’язків (сон, алкогольне сп’яніння, залишення території тощо) повідомити про це уповноважену особу та здійснити запис у відповідному журналі», – йдеться в укладеній угоді.

Раз на місяць поліція повинна представити замовнику звіт щодо виконання обов’язків працівників охорони підприємства. Вартість цих послуг на місяць буде коштувати водоканалу 83 тис. грн «незалежно від фактичної кількості здійснених перевірок». Перевіряти охоронців поліція буде на 26 об’єктах «Львівводоканалу».

24-й витік води у Львові Львівводоканал ліквідує на третю добу

Керівник Львівводоканалу заробив за рік понад 800 тис грн, а звичайні робітники жевріють на мінімалку, – голова ГО

Година роботи спеціаліста Софтсерв для Львівводоканалу коштує 840 грн

У Львові придумали, що робити з мулом у воді

Львівводоканал організував Фестиваль води

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів