Перевага ТОВ Львівгаз збут– оплата за електроенергію одним рахунком

16:20 2 лютого 2022 р.

Фото до новини

Бізнес може платити за послугу з постачання електроенергії та послугу з її розподілу за одним рахунком від компанії-постачальника.

ТОВ «Львівгаз збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», надає можливість клієнтам – юридичним особам зекономити свій час і спростити ведення бухгалтерії. Тепер замість оплати двох рахунків двом окремим компаніям (за послугу з постачання електроенергії та за послугу з розподілу електроенергії) клієнт може сплачувати всього один рахунок, який виставляє персональний менеджер компанії-постачальника.

Клієнт сплачує за послугу з розподілу в розмірі тарифу, який встановлює НКРЕКП. Тобто в тому ж самому розмірі, як і при здійсненні оплати клієнтом безпосередньо оператору системи розподілу (ОСР).

Після запровадження нової моделі українського енергоринку діяльність з розподілу електроенергії та діяльність з постачання електроенергії здійснюють різні юридичні особи, кожна з яких має ліцензію на свій вид діяльності.

Розуміючи потреби клієнтів у економії часу та ресурсів, «Львівгаз збут» надає можливість укласти всього один договір з компанією-постачальником та взаємодіяти з питань оплати за обидві послуги (за послугу з постачання електроенергії та за послугу з розподілу електроенергії) лише з одним персональним менеджером. 

При цьому, як за послугу з постачання з електроенергії так і за послугу з розподілу електроенергії клієнт може сплачувати згідно обраного ним графіку. Для клієнтів «Львівгаз збут» це три варіанти на вибір: 

  • попередня оплата, 

  • подекадна оплата 

  • післяплата. 

Якщо клієнт обрав попередню оплату, то до 25 числа місяця, що передує місяцю постачання, він отримує та сплачує єдиний рахунок за постачання та розподіл. У разі подекадної оплати клієнт сплачує рахунок 5, 15 та 25 числа місяця постачання, у разі післяплати – до 10 числа місяця наступного за місяцем постачання.

Про всі деталі пропозиції «Електроенергія: постачання + розподіл» дізнавайтеся за телефоном: (032) 259-11-02 або на сайті ТОВ «Львівгаз збут»

Довідка

ТОВ "Львівгаз збут" – надійний постачальник природного газу та електроенергії. Компанія понад шість років стабільно та безперебійно забезпечує клієнтів енергоресурсами. Ліцензію на право провадження діяльності із постачання електричної енергії ТОВ "Львівгаз збут" отримало в червні 2020 року. Компанія постачає електроенергію непобутовим споживачам.

Львівгаз збут розіслав боржникам 3826 попереджень про припинення газопостачання

Львівгаз збут пропонує бізнесу на три місяці зафіксувати ціну на електроенергію

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів