Львівгаз збут пропонує бізнесу на три місяці зафіксувати ціну на електроенергію

15:52 9 грудня 2021 р.

Фото до новини

Постачальник енергоресурсів ТОВ «Львівгаз збут», що працює під брендом ТВІЙ ГАЗЗБУТ, пропонує компаніям категорії малого та середнього бізнесу укласти договір постачання електроенергії на перший квартал 2022 року за тарифом «Фіксований».

Клієнти компанії, які оберуть тариф «Фіксований», зможуть захистити свій бізнес від коливання цін на оптових ринках електроенергії. А отже впродовж найхолоднішої пори року можна не турбуватись, якою буде ціна на електроенергію. До кінця березня вона для них залишиться незмінною. Про це повідомило ТОВ "Львівгаз збут", пише  Dailylviv.com.

Вигідною пропозицією можуть скористатись споживачі групи Б (без засобів погодинного обліку електроенергії) на території об’єднаної енергосистеми (ОЕС) України.

Перевагою даного тарифу є зручність планування обсягу витрат на електроенергію в умовах суттєвого коливання ціни на ринку на добу наперед (РДН). Зокрема, за даними Оператора ринку, середньозважена ціна на РДН останні два місяці суттєво зростала: у жовтні – на 25% у порівнянні з вереснем, у листопаді – на 22% у порівнянні з жовтнем.

Скористатись комерційною пропозицією та укласти договір за тарифом «Фіксований» клієнти можуть до 13 грудня 2021 р. 

Для зручності власників бізнесу ми пропонуємо на вибір три способи оплати: передплата, подекадна оплата або ж післяплата. 

Умови постачання електроенергії можна знайти на сайті ТОВ «Львівгаз збут». А про деталі підключення до тарифу «Фіксований» розповість менеджер ТОВ «Львівгаз збут» за телефоном (067) 642-56-56.

Довідка 

ТОВ «Львівгаз збут» – надійний постачальник природного газу та електроенергії. Компанія понад шість років стабільно та безперебійно забезпечує клієнтів енергоресурсами. Ліцензію на право провадження діяльності із постачання електричної енергії ТОВ «Львівгаз збут» отримало в червні минулого року. Компанія постачає електроенергію непобутовим споживачам.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів