Економіка (cтор. 929)

12:26 4 вересня 2013 р.

Борислав возить воду цистернами через борг перед Львівобленерго

Комунальне підприємство «Бориславводоканал» відімкнули від електропостачання через борги. Про це «Щоденний Львів» повідомили у відділі корпоративних зв’язків ПАТ “Львівобленерго”.

Економіка

17:52 3 вересня 2013 р.

Уряд скоротив термін дії водійського посвідчення до 30 років

Державтоінспекція також оформляє і видає нове посвідчення водія замість втраченого або вкраденого посвідчення водія після перевірки факту видачі такого посвідчення водія особі, яка заявила про його втрату або викрадення.

Економіка

17:19 3 вересня 2013 р.

Міжнародний аеропорт "Львів" обіцяє відповідати на запити журналістів. Але телефон мовчить

Учора Прес-клуб скерував запити до Державіаслужби та Міністерства інфраструктури України про статус національної цілодобової авіадовідки України, що надає платні послуги про розклади авіарейсів.

Економіка

Фото для новини

16:18 3 вересня 2013 р.

У Львівську обласну раду зверталося чотири інвестори для вирішення проблеми сміття, інші – ...в архіві

За неповні три роки Львівська обласна рада VI скликання отримала лише чотири пропозиції з вирішення проблеми збирання, перевезення, сортування та утилізації сміття у Львові.

Економіка

19:37 2 вересня 2013 р.

Уряд обмежив можливості перереєстрації автомобілів

Згідно з постановою від 1 серпня забороняється перереєстрація на нового власника транспортних засобів, щодо яких є постанова суду про накладення арешту або заборону зняття з обліку чи постанова державного виконавця про накладення арешту.

Економіка

Фото для новини

15:25 2 вересня 2013 р.

Хліб на Львівщині контролюють тільки ....пекарі

Великі підприємства перевіряють 1 раз на три роки, дрібні – 1 раз на 5 років. Цього часу пекарським підприємствам цілком вистачає, аби добре підготуватися до акції епізодичного контролю.

Економіка