Економіка (cтор. 856)

Фото для новини

13:52 5 березня 2015 р.

У січні й лютому великий бізнес Львівщини спрямував на соціальні виплати понад 198 млн. гривень, – ЛОДА

Як повідомили в четвер у прес-службі облдержадміністрації, у січні й лютому підприємства, які знаходяться на обліку в Спеціалізованій державній податковій інспекції з обслуговування великих платників у Львові, перерахували 198,4 млн. гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Економіка

Фото для новини

21:59 4 березня 2015 р.

Верховна Рада скоротила перелік видів господарської діяльності до 23

Народні депутати підтримали у першому читанні та в цілому законопроект № 0934 «Про ліцензування певних видів господарської діяльності». За відповідне рішення проголосували 254 нардепи з 226 мінімально необхідних. Закон ухвалено з урахуванням поправок.

Економіка

Фото для новини

18:42 4 березня 2015 р.

Львівський апеляційний адмінсуд залишив у силі скасування ухвали ЛМР щодо розміщення МАФів

Як повідомили в середу в прес-службі обласної прокуратури, залишено в силі постанову окружного адмінсуду, якою задоволено позов про скасування ухвали Львівської міської ради щодо порядку розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності.

Економіка

Фото для новини

18:25 4 березня 2015 р.

У 2015 році податкові компроміси на Львівщині поповнили держбюджет майже 1,2 млн. гривнями

Як повідомили у середу в прес-службі обласного управління Державної фіскальної служби України, на Львівщині в результаті застосування податкового компромісу до бюджету надійшло майже 1,2 млн. гривень.

Економіка

Фото для новини

13:17 4 березня 2015 р.

Валютні вклади ще три місяці видаватимуть тільки в гривнях

Національний банк України продовжив на три місяці, до 3 червня 2015 року включно, вимоги до банків видавати валютні вклади громадянам достроково у гривні за курсом купівлі цієї валюти на день проведення операції. Останнє значення офіційного курсу НБУ до долара, встановлене 3 березня, становить 24,8207 грн/дол.

Економіка

Фото для новини

12:28 4 березня 2015 р.

У Львові приватний підприємець повністю відмовився від газу, переобладнавши двоповерховий будинок-офіс

Приватний підприємець зі Львова Олександр Лазарєв ще в 2004 році повністю переобладнав двоповерховий будинок-офіс у «розумний дім», що дозволило йому повністю відмовитися від газу й суттєво заощаджувати.

Економіка

Фото для новини

07:36 4 березня 2015 р.

Ціну природного газу влада підвищила у 6 разів без врахування думки народу

За проектом рішення НКРЕКП, яке ніде не опубліковано, тариф на газ для населення для приготування їжі встановлюється з 1 квітня на рівні 7 188 грн за тисячу кубометрів, що в 6 разів перевищує діючий тариф. Підвищення тарифів на газ для всіх категорій споживачів було зафіксовано в меморандумі з МВФ, підписаному президентом, прем'єр-міністром, головами Мінфіну і Нацбанку наприкінці лютого поточного року.

Економіка

Фото для новини

22:44 3 березня 2015 р.

Японська компанія «Fujikura» планує збудувати завод на Львівщині

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, представники компанії «Fujikura», що спеціалізується на виробництві автомобільної електропроводки, озвучили наміри стосовно розширення виробництва та будівництва заводу на території області.

Економіка

Фото для новини

22:15 3 березня 2015 р.

Львівська облдержадміністрація запевняє, що обсяг поставок основних продтоварів в області збільшено

Як повідомили у вівторок у прес-службі ЛОДА, «внаслідок збільшення обсягів поставок основних продовольчих товарів торговельними підприємствами на Львівщині стабілізувалась ситуація із забезпеченням продуктами харчування».

Економіка

Фото для новини

22:11 3 березня 2015 р.

Голова ЛОДА просить Міненерговугілля розрахуватися з гірниками Львівщини

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, Олег Синютка адресував Міністерству енергетики та вугільної промисловості України звернення, в якому заплатити «Львіввугіллю» за відвантажене «чорне золото», аби воно погасило зарплатні борги і розрахувалося з кредиторами.

Економіка

Фото для новини

19:15 3 березня 2015 р.

«Спілка пасажирів Львова» стверджує: «Маємо повне право за проїзд не платити»

«Спілка пасажирів міста Львова» заявила у відповідь на погрози перевізників припинити роботу маршрутних автобусів після 21:00, що тільки о цій порі й платитимуть за проїзд.

Економіка

Фото для новини

19:05 3 березня 2015 р.

Шахтарі «Львіввугілля» вирішили розблокувати дороги, але продовжать страйк (відео)

Голова Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України Олег Турчин повідомив у вівторок: «Шахтарі ДП «Львіввугілля», які провели мітинг протесту і віче на головній площі Червонограда, вирішили розблокувати усі під`їзні дороги до міста, проте продовжити страйк».

Економіка