Оператори Львівобленерго телефонуватимуть на початку місяця лише до 3,5 тисячі споживачів електроенергії

14:00 30 вересня 2021 р.

Фото до новини

З 29 вересня лише за допомогою автоматичних сервісів можна буде передати інформацію про спожите свiтло. Телефонні оператори вже не записуватимуть показники лічильників.

Про це нагадує ПАТ «Львівобленерго», пише Dailylviv.com

"Усі споживачi надають таку інформацію в останні два календарнi днi до кінця розрахункового місяця або перші три дні наступного місяця, - каже Галина Петрушка, директорка СО "ЛьвiвенергоКомунікація". - Для цього маємо чимало сервісів - вебчат на сайті "Львiвобленерго": loe. lviv.ua, чат-боти у Viber та Telegram, "Персональний кабінет", електронна пошта рокaz@loe.lviv.ua, SMS-повідомлення на короткий номер 5068. Також можна телефонувати на номер 295-85-13 без з'єднання з оператором, вводити цифри вручну, або ж надиктувати показник голосовому роботу. 

Майже пів мільйона споживачів уже подають показники автоматичними сервiсами. Але близько 50 тисяч абонентів щомісяця телефонують до операторів "Львівобленерго". А 30 операторiв не встигають приймати дзвінки впродовж п'яти днів, тому утворюється черга. 

Однак ми розуміємо, що є старші люди, які можуть не мати інших каналів для зв'язку. За останній рiк ми виокремили 3,5 тисячі таких абонентів, і тепер оператори почнуть опитувати їх - чи справді вони не можуть подавати показники інакше. Якщо людина самотня і стаціонарний телефон - єдиний спосіб зв'язку для неї, то оператори щомісяця 30 числа обдзвонюватимуть цих споживачiв самостійно".

З 1 жовтня електроенергія від постачальника останньої надії подорожчає вдвічі

Подорожчання електроенергії: компенсації отримають лише три категорії споживачі

З 29 вересня оператори колцентру Львівобленерго не прийматимуть показники електроенергії. Як подати (відео)

Львівобленерго роз'яснило, як підвищити електричну потужність у старих будинках Львова

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів