Найбільшу зарплату на Львівщині дадуть агроному, водієві, електромеханіку, різальнику скла і слюсареві

11:16 25 лютого 2021 р.

Фото до новини

ТОП-7 вакансій із зарплатою від 20 тисяч гривень станом на 24 лютого у базі вакансій Львівського обласного центру зайнятості.

Загалом у базі вакансій є на Львівщині 3,4 тисячі пропозицій працевлаштування із середньою зарплатою понад 8,3 тисяч гривень. 

Про це повідомив відділ інформаційної роботи Львівського обласного центру зайнятості, пише DailyLviv.

Водночас декому працедавці готові платити значно більше.  Зокрема, на зарплату у розмірі понад 20 тисяч гривень можуть претендувати:

Агроном: 37 000 гривень.

Підприємство у Радехівському районі пропонує високий заробіток фахівцю, котрий вестиме повний цикл вирощування сільськогосподарських культур (від посіву до зборувмрожаю), братиме участь у розробці технологічних карт

сільськогосподарських угідь, проводитиме систематичне обстеження ґрунтівмі буде організовувати виконання заходів з підвищення врожайностімсільськогосподарських угідь.

Водій автотранспортних засобів: 25 000 гривень.

На території Городоччини компанія шукає працівника з правами водія категорії С, Е, що буде займатися перевезенням на вантажних автомобілях MAN готової продукції, зокрема пюре, соків, концентратів, і готовий до відряджень у Польщу, Чехію, Молдову.

Електромеханік: 25 000 гривень.

Ще одна фірма у Городоцькому районі полює на фахівця зі знанням польської мови, що здійснюватиме ремонт і забезпечуватиме справний стан транспортних засобів автоколони. До його обов’язків входить робота на

ПК, пошук запчастин, укладання договорів з постачальниками.

Різальник скла: 25 000 гривень.

Пустомитівське підприємство готове працевлаштувати особу, котра займатиметься виготовленням і монтажем скляних перегородок, дверей, перил, інтер’єрних дзеркал тощо

Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів: 20 000 гривень.

У місті Львові та у Радехівському районі дві компанії шукають працівників з ремонту вантажних транспортних засобів, тягачів і

причепів. Перевага надається особам з досвідом роботи.

Інженер з налагодження й випробувань: 20 000 гривень.

На Миколаївщині (Львівська область) шукають спеціаліста, що забезпечить розробку та виконання місячних, річних графіків ремонтів, обслуговуватиме електроустановки, контролюватиме стан засобів вимірювальної техніки і буде вести відповідну технічну документацію.

Інженер з керування та обслуговування систем: 20 000 гривень.

Одне із підприємств Радехівського району оголосило вакансію для адміністратора баз даних картографічних матеріалів у системах навігації техніки (Trimble Ag, MyJohnDeere). Серед обов’язків: навчання і технічна підтримка підрозділів підприємства за згаданим напрямом, налаштування систем навігації і систем точного позиціонування с/г техніки.

Вантажнику снігу у центрі Львова платять до 313 гривень за годину

Східниця віддала мільйон гривень на "Здоров'я" дружини селищного голови

На Боржавських полонинах інвестори хочуть збудувати 7 курортів: інвестовано 25 млн євро

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів