На вулиці Тракт Глинянський збудують приватну школу з двоповерховим басейном - ЛМР

17:08 27 червня 2022 р.

Фото до новини

На сьогоднішньому засіданні виконавчого комітету ЛМР затвердили містобудівні умови та обмеження на проєктування школи на вул. Тракт Глинянський, 152.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач акцентував, що при будівництві школи, насамперед, буде врахований безпековий аспект.

«Три поверхи школи, плюс прибудова двоповерхової будівлі басейну. Навчальний заклад розрахований максимально на 800 учнів.

Стадіон з біговою доріжкою, майданчики для рухливих ігор – запланована вся шкільна інфраструктура. А ще – одноповерхова господарська будівля.

Великий акцент на безпеці. Прописали у рішенні виконкому, що приміщення укриття слід відокремити від решти підземних приміщень та передбачити його опалення. А також забезпечити санвузлами, рукомийниками та розкладними місцями для сидіння, щонайменше двома виходами у протилежні боки будівлі. Додатково в укритті повинні передбачити приміщення для зберігання продуктів харчування довгого зберігання, медикаментів, засобів індивідуального захисту органів дихання та зору. Також тут має бути стратегічний запас води – а саме накопичувальний бак з постійною циркуляцією води», - зазначив Любомир Зубач.

Відомо, що приватна школа розташується орієнтовно на площі у 2 га. Будуватиме її ТзОВ «Провесінь-Агроінвест» на своїй земельній ділянці.

До слова, на засіданні виконавчого комітету ЛМР сьогодні також прийняли проєкти рішень:

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ «Партнер – Капітал Буд» та ТзОВ «Тигрове Око» багатофункційного комплексу апарт-готелю з торговими приміщеннями та підземним паркінгом на вул. Городоцькій, 182 у м. Львові.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ «Бізнес Інвест Інтернешнл Україна» житлового будинку на вул. І. Величковського у м. Львові.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва на нове будівництво гр. Олексевичем К. І. багатоквартирного житлового будинку з вентильованим паркінгом на земельній ділянці (кадастровий номер 4610137500:06:005:0594) у м. Львові з приблокуванням до індивідуального житлового будинку.

На вул. І. Франка демонтували колибу, ділянку загосподарює місто, - Зубач

У Львові до невпізнаваності зіпсували віллу, яку збудував Левинський за проєктом Захаревича

Сьогодні у Львові продали ділянки під склади, гуртівні і офіси: скільки коштували

У Львові визначили, яких переселенців ховатимуть безкоштовно

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів