На вул. Пасічній збудують 5-ти поверховий центр народної медицини

13:37 8 березня 2023 р.

Фото до новини

Наявні споруди знесуть.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Відповідно до рішення виконавчого комітету «Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ оздоровчо-реабілітаційним центром народної медицини «Сідус» багатофункційної будівлі з підземною автостоянкою та об’єктами інженерного забезпечення на вул. Пасічній, 39-Б у м. Львові зі знесенням наявних споруд», на вул. Пасічній збудують новий амбулаторно-поліклінічний центр з підземною автостоянкою.

Як доповів Антон Коломєйцев, начальник управління архітектури та урбаністики ЛМР, це буде 5-поверховий, комерційний, амбулаторно-поліклінічний центр з підземною автостоянкою.

«Попередньо відбулася зустріч з керівництвом реабілітаційного центру «Джерело», корпус якого знаходиться поруч, і з ними проговорено усі важливі моменти щодо будівництва», - доповів Антон Коломєйцев.

Зокрема, було проговорено всі питання щодо заїздів, поверховості, відстані між будівлями, пожежний заїзд, вікна на фасадах, функціонування останнього поверху.

За словами архітектора забудовника, забудовник має намір дотримуватися всіх заявлених умов і збудована будівля буде використовуватися як медичний заклад.

На вулиці Волинській у Львові втиснуть ще один будинок: ґанок залишать

3-річний син львівського олігарха відкриває приватний пологовий на місці комунальної лікарні

На ремонт житлового будинку у центрі Львова місто дало майже 1 млн грн

У Львові змінили голів одразу в п'яти райадміністраціях. В одній залишили

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів